Vant konkurranse, stoppet kattefesten

Familien Ånneland kunne tidligere skryte av å ha «Norges styggeste garasjeport.» Men så fikk de hjelp fra Hörmann.

Vi hadde en av de styggeste portene jeg vet om. Vi har blitt vekket av at det har vært mange katter som har hylt og bråket fra garasjen. Det har rett og slett vært kattefester der. Vi har gjort det beste vi kan for å dekke den til og Jeg utelukker heller ikke at det har vært folk der inne, sier Åse-Sylvi.

Renovering av den gamle «Løa»

For tre år siden kjøpte familien på fire det blå huset i Haugesund, også kjent som den gamle «Løa». Etter to år med renovering flyttet familien bestående av Åse-Sylvi, André, Viktor (6) og Thomas (5) inn i 2017.

Huset hadde nok boltreplass til at Åse-Sylvi kunne få laget et fotostudio i en av etasjene. I 13 år har hun jobbet som fotograf og det var derfor et stort pluss at hun kunne ha studio i sitt eget hjem. Et stort minus var derimot garasjeporten som fulgte med.

Vi var redd for å ha ting i garasjen. Vi bor rett ved veien og hvem som helst kunne kommet inn i garasjen, via det store hullet i porten, forteller Åse-Sylvi.

Norges styggeste garasjeport

I mai kom Åse-Sylvi over en konkurranse fra portleverandør Hörmann. De skulle kåre «Norges styggeste garasjeport.»

Hun sendte inn bilder til konkurranse og krysset fingrene.

Dette var før

Jeg har vært med på flere konkurranser uten å vinne, men nå følte jeg at vi hadde en real sjanse. Alle sier jo at garasjeporten vår er så stygg, sier hun og ler.

André ble først satt ut over beskjeden som han mottok fra Hörmann:

Gratulerer dere har Norges styggeste garasjeport!

De ble helt satt ut

Det tok litt tid før vi skjønte at vi faktisk hadde vunnet. Vi trodde at det nok en gang var noen av naboene som ringte for å kommentere hvor stygg den var. Det er mange i området som har tenkt «hvorfor gjør de aldri noe med den porten?»

Porten ble montert av Port Teknikk i Haugesund.

Vi skal alltid sørge for at kundene er fornøyd med kvaliteten på portene, samt at det skal gjenspeile at vi leverer et premium produkt fra A til Å, forteller Ronny Taraldlien fra Port Teknikk

Prikken over i-en

Pappaen til Åse-Sylvi ble minst like glad etter at dattera hadde vunnet en ny kvalitetsport. Hun forteller at han har sett seg lei av å kjøre forbi huset med den stygge porten, men nå trenger han ikke irritere seg lenger.

Med en ny, spesialtilpasset garasjeport fra Hörmann, trenger de ikke lenger være plaget med kattefester og uinviterte gjester i garasjen.

Vi fikk til og med porten i lik farge som resten av huset. Dette ble prikken over i-en, avslutter Åse-Sylvi

Porthjelpen Facebook Farge Share post on Facebook